Top Ad 728x90


Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016

, , ,

Δήλωση πρώην προέδρου Απόλλωνα για την καταγγελία για το Απόλλων-Ολυμπιακός!


Ο πρώην μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Σμύρνης, Σταμάτης Βελλής, μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" μετά τον ντόρο που ξέσπασε για το ματς της "ελαφράς ταξιαρχίας" με τους ερυθρόλευκους.

Ο κ. Βελλής μίλησε για τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ, για τους κ.κ Αλαφούζο και Μελισσανίδη, για τον αγώνα Κυπέλλου μεταξύ του Απόλλωνα και του Ολυμπιακού, αλλά και για τον Ιβάν Σαββίδη, τον οποίο θεωρεί ελπίδα για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η πιο σημαντική δήλωση είναι πως «δεν είπα ποτέ ότι το Απόλλων-Ολυμπιακός ήταν στημένο» ξεκαθαρίζοντας πως όσα φαίνεται να δήλωσε ο Παρπέξ για αυτό τον αγώνα δεν ισχύουν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν οι εκλογές της ΕΠΟ θα αλλάξουν κάτι στο ελληνικό ποδόσφαιρο:
 «Αμφίβολο το θεωρώ. Γιατί στις εκλογές πρέπει να βγει κάποιος με πρόγραμμα και εξηγεί τι θα αλλάξει. Να φύγει ο κακός δε λέει κάτι. Έχουμε επικεντρωθεί ποιος θα είναι στην ΚΕΔ. Είναι τεράστιο θέμα αλλά δεν πρέπει να μας απασχολεί μόνο αυτό. Έχετε ακούσει από Γραμμένο ή Ελευθεριάδη να βγουν και να πουν τι θα κάνουν; Η ΕΠΟ έχει 1000 ευθύνες και υποχρεώσεις. Το να αλλάξει πχ ο Βελλής δεν μου εξασφαλίζει τη διόρθωση των κακώς κειμένων».

Για το αν Σαββίδης, Μελισσανίδης και Αλαφούζος μπορούν να αλλάξουν κάτι: «Έχω τη διαίσθηση και να με συγχωρούν οι κύριοι, ότι το κύριο μέλημά τους είναι πώς θα προστατεύσουν την ομάδα τους και όχι πώς θα φτιάξουν το ποδόσφαιρο. Κύριο μέλημά τους είναι να μην υποστούν αυτά που έχουν υποστεί, και ιδίως ο ΠΑΟΚ, τα τελευταία χρόνια, αλλά αρκεί αυτό για να αλλάξει το ποδόσφαιρο; Πχ αν βγει ο Γραμμένος, τον οποίο υποστηρίζουν οι τρεις κύριοι που αναφέρατε, θα έχει τα κότσια να αποφασίσει κάτι που θα δυσαρεστεί τους τρεις γιατί έτσι είναι το σωστό; Ή είναι δεσμευμένος να μη τους στεναχωρήσει; Γι’ αυτό δεν απαντώ στην προηγούμενη ερώτησή σας με ένα ναι ή όχι».

Για το αν γνωρίζει τον Σαββίδη: «Έχω συναντηθεί μαζί του για 10 λεπτά σε ένα αεροδρόμιο και μιλήσαμε μέσω μεταφραστή».

Για την εντύπωση που έχει για τον Σαββίδη: «Ο κύριος Σαββίδης μου έκανε καλή εντύπωση. Με τις πράξεις θα αποδείξει. Αν κάνει όλα όσα λέει. Αν φερθεί έτσι όπως περιγράφει θα είναι τεράστιο κεφάλαιο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι ελπιδοφόρα η εντύπωση που μου έχει δώσει. Ο Σαββίδης δεν κατέβηκε στο γήπεδο στον αγώνα Κυπέλλου και το έκανε για να δείξει ότι είναι στραβά τα πράγματα. Θετικό το θεωρώ».

Για τον αγώνα του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Ολυμπιακό:
 «Όχι, δεν είπα ότι είναι στημένο. Είπα ότι η ομάδα μου μού έδωσε σαφέστατα την εντύπωση ότι δεν ήθελε να ενοχλήσει τον «μεγάλο». Άλλο το στημένο. Το διαχειρίστηκε με φόβο μη τυχόν και κάνει ζημιά. Το είδα, μακάρι να έκανα λάθος. Έκανε πολιτική. Μπορεί πολλοί να πούνε μπράβο, εγώ δεν το λέω. Σε κάθε αγώνα πρέπει να δίνεις το 1001 τοις εκατό για να τον κερδίζεις».
Για το αν ο αγώνας ήταν στημένος: «Το αποκλείω, γνωρίζοντας τον Απόλλωνα. Αυτές είναι εκτιμήσεις. Βέβαια ο κύριος Τενές λέει ότι του καταλόγισα δόλο, αλλά εγώ πολιτική του καταλόγισα. Δεν έχω κάτι μαζί του, αλλά διαχειρίστηκε το παιχνίδι με φόβο».

Για τη δήλωση του Γάλλου ποδοσφαιριστή Παρπέξ για τον Μπάμπη Τενέ: «Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, συνάδει η άποψή του με τη δική μου. Δεν πιστεύω ότι ο Τενές είπε στους παίκτες του να χάσουν, αλλά η διαχείριση ήταν αυτό που έκανε για να προστατέψει την πολιτική της ομάδας του».
Για τη δήλωση του Βίκτωρα Μητρόπουλου: «Ελάτε τώρα. Το ότι δεν αποδεικνύεται δε σημαίνει ότι δε συνέβη. Ξέρουμε όλοι ότι στις εκλογές της ΕΠΟ κυκλοφορεί χρήμα. Και οι δύο παρατάξεις τάζουνε. Οι πρόεδροι των Ενώσεων δεν ενδιαφέρονται για το ποιος είναι σωστός πρόεδρος, αλλά για το ποιος θα πάρει μεγαλύτερες επιχορηγήσεις κλπ. Δεν θα αλλάξει ξαφνικά ηθική ο τόπος. Με λυπεί που δεν έχει γίνει μία προγραμματική δήλωση, πέραν της διαιτησίας. Δεν ακούμε τίποτα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, για παράδειγμα. Σα να μην υπάρχει. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ είναι σαν πρωθυπουργός χώρας».
πηγή: sportdog.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top Ad 728x90